PARTNEREK

NEXTFIX

A társaság a leírt tevékenységekkel (könyvelés, gazdasági ügyintézés, pénzügyi menedzselés, bérszámfejtés, kapcsolódó NAV bevallások elkészítése, egyéb NAV bejelentkezések és bevallások elkészítése) a különböző gazdasági formákkal (Bt, Kft., Zrt, Egyéni vállalkozás) 1988 óta foglalkozik. Szakértői munkatársainknak a fentiekből eredően nagy gyakorlati tapasztalata van. Célunk a pontos határidőben történő bevallások és adatszolgáltatásokon túl a vállalkozások gazdasági irányítása az aktuális törvények figyelembevételével minimális adózással a dinamikus gazdasági növekedés eléréséhez. A fentiek érdekében folyamatos kommunikáció az ügyvezetéssel havi riportok (több nyelven) készítésével az aktuális gazdasági adatokról ezek elemzése és meghatározni a további feladatokat a kitűzött cél érdekében. Összefoglalva cégünk szakértői a vállalkozásoknak a könyvelésen kívül a gazdasági vezetője is.

Mottónk: A törvények betartásával hatékony illetve gazdaságos vállalkozás kialakítása és megtartása hosszútávon!

 

Honlapunk a következő:

www.nextfix.eu

 

TRANSCONSULT KFT.

A TransConsult Kft. 1999-ben Itay Polivoda közgazdász és Dr. Dolinay Eszter jogász által közösen alapított cég, ,amelynek fő profilja az ingatlanbefektetéssel kapcsolatos tanácsadás elsősorban a külföldi befektetők számára.Több magyarországi ingatlan beruházásban vesznek részt, széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkeznek az ingatlan, a pénzügyi és a jogi területeken egyaránt.Feladatuk közé tartozik szakmai tanácsadás, valamint a munkafolyamatok nyomon követése kezdetektől az utolsó lépésig.Szolgáltatásuk a „One-stop shop” elve szerint működik.Segítséget nyújtanak ügyfeleiknek eligazodni a magyarországi ingatlanpiacon, megtalálva számukra a legkedvezőbb befektetést.Minden olyan helyzetben a projektek jövőbeli eldöntésénél lehetőség van többfajta megoldásra, rávilágítva mind az erősségekre, mind a gyengeségekre. Ezáltal nem kell a befektetőknek egyedül döntenie. Összegyűjtenek minden információt, elvégzik a szükséges számításokat, ezáltal az ügyfélnek csak ki kell választani, melyik a számára legkedvezőbb ajánlat.

 

www.transconsult.hu

 

GERGELY ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA

Mint az egyik elsőként alapított Ügyvédi Iroda, a Gergely és Társai Ügyvédi Iroda alapvetően gazdasági joggal foglalkozó ügyvédi irodaként működik több mint 20 éve Budapesten. Az ügyvédi iroda a gazdasági jog területén egyaránt képvisel magánszemélyeket, kis- és középvállalkozásokat, országos jelentőségű és méretű gazdasági szervezeteket, egyéni vállalkozókat, betéti társaságokat, korlátolt felelősségű társaságokat valamint részvénytársaságokat, továbbá pénzügyi intézményeket. Irodánk az elmúlt években érdekeltséget szerezett egy Ukrajnában létrehozott Ügyvédi Irodában is, melynek elsődleges célja, hogy magyarországi befektetők ukrajnai cégalapítását és piacra jutását segítse és az ehhez szükséges jogi képviseletet biztosítsa. Tekintettel arra, hogy Irodánk több mint, egy évtizeden keresztül szorosan együttműködött az Itay Polivoda és Polivodáné Dr. Dolinay Eszter nevével fémjelzett ingatlanfejlesztő cégcsoporttal, született meg a tulajdonosokban a gondolat, hogy az elmúlt 10 évben kialakult széles körű üzleti kapcsolatokat, valamint a pénzügyi jog területén szerzett szakmai tapasztalatát a pénzügyi vállalkozások területén együtt hasznosítva létrehozzon egy közös pénzügyi vállalkozást. Így alakult meg 2012-ben a PRISMA HOLDING ZRT.

Gergely és Tsai ÜI honlapja: www.gergelyoffice.hu

 

HOLOVITS ÜGYVÉDI IRODA

ELSŐ MAGYAR TRUST ZRT.

KERESSEN, HOGY SEGÍTHESSÜK!