TULAJDONOSOK

 

Tulajdonosok:

Itay Polivoda

Itay Polivoda

1971-ben született Izraelben, majd a New York-i Politechnikai Egyetemen managementből mester fokozatot szerzett. Ingatlanfejlesztőként több száz ingatlant hozott létre Budapesten területén, többek között irodaépületeket, lakóházakat és ipari ingatlanokat. 12 éve él Budapesten feleségével Dr. Dolinay Eszterrel és két kisgyermeket nevelnek, egy fiút és egy lányt. Érdeklődik a gazdaság és a banki szektor iránt, így az utóbbi időben faktorálással és befektetéssel is foglakozik. Szívesen támogat olyan szervezeteket, amelyek a környezetvédelemmel és az újrahasznosítással foglalkoznak.

 

Dr. Holovits Buda

Dr. Holovits Buda

2003-ban szerzett jogi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán, cum laude minősítéssel. 2004-től 2014- ig a Gergely és Társai Ügyvédi Iroda tagja, kezdetben ügyvédjelöltként, majd a sikeres szakvizsgát követően pedig, mint az 1. számú Aliroda vezető ügyvédje végzi ügyvédi tevékenységét. 2014-ben megalapítja a HOLOVITS ÜGYVÉDI IRODÁT, ahol munkatársaival együtt elsősorban az ingatlanfejlesztés-, adó és pénzügyi jog valamint a fizetésképtelenségi jog területén nyújtanak magas szintű szolgáltatást angol és német nyelven. Az ügyvédi tevékenység mellet számos sikeres üzleti vállalkozás tulajdonosa, társtulajdonosa.

Hivatásának gyakorlása mellett többszörös magyar bajnok vitorlázóként és a Bánfalvy Ágnes Színészképző Stúdió Alapítvány kuratóriumának tagjaként fontos szerepet tölt be életében a sport és a művészet.

 

KERESSEN, HOGY SEGÍTHESSÜK!