IGAZGATóSáG

Igazgatóság:

Elnök:

Polivodáné Dr. Dolinay Eszter

Polivodáné Dr. Dolinay Eszter

1998-ban szerzett jogi diplomát a József Attila Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán. Ezzel egyidejűleg Dániában részt vett egy, az Európai Unió jogával foglalkozó képzésen valamint Izraelben is folytatott tanulmányokat. 2000-ben, öt év külföldi szakmai tapasztalat- szerzés után tért vissza Magyarországra. Ekkor alapította meg férjével, Itay Polivodával közösen, első, ingatlan beruházással valamint üzletvezetési tanácsadással foglalkozó cégüket. Az eltelt évtizedben számos sikeres, elsősorban a befektetések, ingatlanberuházás és fejlesztés területén tevékenykedő cég társalapítója, tulajdonosa, szakmai vezetője lett. A magyar mellett héberül és angolul felsőfokon, németül középfokon beszél. Az üzleti életben való intenzív szerepvállalása mellett két gyermeke életútját is igazgatja. Alapítója és támogató tagja a Kérlek, Segíts…Alapítványnak. Aktív támogatója civil szervezeteknek és alapítványoknak.

 

 

Vezérigazgató:

Itay Polivoda

 

Tagok:

Dr. Gergely Tamás

Dr. Gergely Tamás

1973–ban szerzett jogi diplomát az ELTE Állam és Jogtudományi Kar, majd ezt követően 1975–ben másoddiplomát szerzett az ELTE Bölcsészettudományi Kar szociológia szakán. A Gergely és Társai Ügyvédi Iroda (korábbi nevén a 66. sz. Jogtanácsosi Munkaközösség) alapítója, irodavezető ügyvédje. Több cikluson keresztül tagja volt a Budapesti Ügyvédi Kamara Elnökségének, tudományos pályafutása alatt számos szakmai lapban publikált. Az elmúlt évtizedekben széles körű tapasztalatokat szerzet az ingatlanjog, társasági jog területén, valamint rendszeresen lát el jogi képviseletet peres eljárásokban rendes és választott bíróság előtt. A magyar nyelv mellett tárgyalási szinten látja el a jogi képviseletet és nyújt jogi szolgáltatást német nyelven.

 

Dr. Holovits Buda

Dr. Holovits Buda

2003-ban szerzett jogi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán, cum laude minősítéssel.

 

2003-ban szerzett jogi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán, cum laude minősítéssel. 2004-től 2014- ig a Gergely és Társai Ügyvédi Iroda tagja, kezdetben ügyvédjelöltként, majd a sikeres szakvizsgát követően pedig, mint az 1. számú Aliroda vezető ügyvédje végzi ügyvédi tevékenységét. 2014-ben megalapítja a HOLOVITS ÜGYVÉDI IRODÁT, ahol munkatársaival együtt elsősorban az ingatlanfejlesztés-, adó és pénzügyi jog valamint a fizetésképtelenségi jog területén nyújtanak magas szintű szolgáltatást angol és német nyelven. Az ügyvédi tevékenység mellet számos sikeres üzleti vállalkozás tulajdonosa, társtulajdonosa.

 

Hivatásának gyakorlása mellett többszörös magyar bajnok vitorlázóként és a Bánfalvy Ágnes Színészképző Stúdió Alapítvány kuratóriumának tagjaként fontos szerepet tölt be életében a sport és a művészet.

 

KERESSEN, HOGY SEGÍTHESSÜK!