FELüGYELőBIZOTTSáG

Felügyelőbizottság:

Elnök:

Holl Kamill

Holl Kamill

1979-ben és 1986-ban egy-egy műszaki-üzemmérnök diplomát, 1989-ben vállalati komplex szervezés-vezetés „szakközgazdászi” oklevelet szerzett. Ezután a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán mérnök-üzemgazdász, mérlegképes könyvelő majd 1998–ban okleveles könyvvizsgáló képesítést szerez. 2002-től kamarai tag könyvvizsgáló és ténylegesen is végzi e tevékenységet. 2010-2011-ben az ELTE Jogi Továbbképző Karán jogi szakokleveles gazdasági szakember képzésen vesz részt. 1998. óta résztulajdonosa és ügyvezetője a Perfekt-Audit Kft-nek, amely társaságként a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagja és könyvvizsgálói tevékenységet folytat.

 

Tagok:

Virágh Rajmund

Virágh Rajmund

Üzletfejlesztési és üzletmegújítási stratéga, cégutódlás specialista, az Interim Menedzser Akadémia tulajdonos-ügyvezetője. Szakterülete és legfőbb érdeklődési köre a humán erőhöz, az emberhez kötődik, melynek gyökerei tanári végzetségéhez vezethetők vissza. Ez irányú kompetenciáit a gyakorlatban az értékesítés területén erősítette meg, üzleti tudását pedig MBA, marketing és jogi tanulmányokkal mélyítette el.

Stratégiai szemléletét, a komplex problémák átlátását és a több lépéssel előregondolkodás képességét kezdetben a pénzügyi szférában, majd az IT szektorban kamatoztatta, mégpedig élesben, front office terület szervezésén és vezetésén keresztül.

Egyike volt a hazai interim kultúra megteremtőinek, és mára cégét e terület vezető vállalkozásává fejlesztette. Az interim szolgáltatás gyakorlati művelése során komoly kihívással szembesült: attól, hogy valaki jó operatív vezető, még nem lesz automatikusan jó és sikeres interim menedzser. Emellett az is hamar világossá vált, hogy mekkora nehézséget okoz a legtöbb kezdő interim menedzser számára az iparágak és cégkultúrák közti váltás, valamint a multinacionális, nemzetközi, illetve magyar tulajdonú cégek közti nem elhanyagolható kulturális különbségek kezelése. A felismerést tett, az Interim Menedzser Akadémia megalapítása követte, amely elsőként tűzte ki zászlajára az interim menedzser képzés szervezett formában történő felvállalását. Az akadémia széleskörű szakmai elismertségéhez hozzájárult az is, hogy a képzés európai szemléletre épül föl, melyben a mai napig kulcsszerepet játszik a holland Jacques Reijniers professzorral, valamint a Nyenrode Business University-vel gyakorolt stratégiai együttműködés is. Ennek révén vált az Akadémia a régió egyedülálló interim képzési központjává.

 

Kristóf Györgyi

Kristóf Györgyi

Interim szakértő és vezetői stratégiai tanácsadó. A Pénzügyi és Számviteli Főiskolán külkereskedelmi szakirányon végzett, karrierjét ennek megfelelően a Chemolimpexnél kezdte, ahol hat évig dolgozott, gyermekkori álmát megvalósítva. Ám a külkereskedelmi korlátozások megszűnésével már fiatalon karrierválságba került. Az útkeresés során ráébredt: önmagának kell megfogalmaznia, mit szeretne csinálni. Keresve a magához leginkább illő iparágat és cégkultúrát, a pénzintézeti értékesítés területén talált testhezálló kihívásokat. Ekkoriban fedezte fel kiemelkedő értékesítési affinitását, képességeit, ám a konfliktussal is szembesült: ha feleség és anya, sőt még vezető is szeretne lenni egyszerre, célszerű váltania. A kilencvenes évek végétől informatikai szakember-toborzással foglalkozott a szoftverfejlesztő piac egyik szereplőjének HR-vezetőjeként. Itt kamatoztatta az értékesítési csapatépítésben szerzett tapasztalatait: hogy minden típusú emberrel szót ért és hogy könnyen átlátja az újdonságokat, az üzleti modellek működését. Később több funkcionális területet is irányított: back office vezetőként a HR mellett az adminisztráció és a gazdasági terület is hozzá került. Idővel egyértelmű lett számára: köztes állapotot kell találnia, a folyton úton lévő front office terület és a folyton irodában lévő back office terület között. A legnagyobb kihívás az volt, hogy megtalálja a szolgáltatást, amit értékesít: mert abban már biztos volt, hogy szolgáltatás-értékesítés lesz az irány.
2002-ben újra tudatos útkereső lett: elismert megoldásszállító interim menedzserré akart válni. Több projekt után világossá vált, hogy sem a tanácsadó, sem a tréner, sem a coach szerepet nem kívánja betölteni. A következő évben egy megkeresés során saját maga helyett egy másik interim szakembert adott el. Mérföldkő volt ez a karrierútján: ekkor lett biztos abban, hogy az ügyfél igényeinek pontos megértésére kell specializálódnia, majd a legmegfelelőbb szakembert leszállítania. Ezen a különleges területen hasznosult leginkább tudása: a komplex problémák átlátása és a szakemberigény azonosítási képessége. Az irány három funkcionális területet is átölelt: az értékesítést, az emberi erőforrás menedzsmentet és a pénzügy, a számvitel területét. Feltérképezte a magyar és a nemzetközi piacot, majd Magyarországon is meghonosította az interim menedzsment európai úttörőiként számon tartott hollandok által kidolgozott megoldásokat. Innen egyenes út vezetett oda, hogy a Hammel & Hochreiter, Magyarország legaktívabb interim menedzsment szolgáltató cégének arcaként egyszerre kamatoztatja karrierje során megszerzett és felfedezett szakmai kompetenciáit, valamint koordinációs, cégvezetési képességeit. A szervezetek működési problémáit tárja fel, és ideális interim menedzsereket talál a kirajzolódó feladatokra: így nyújt minden érintett számára értékteremtő megoldást.

 

KERESSEN, HOGY SEGÍTHESSÜK!