MANAGEMENT

 

Tulajdonosok:

Itay Polivoda

Itay Polivoda

1971-ben született Izraelben, majd a New York-i Politechnikai Egyetemen managementből mester fokozatot szerzett. Ingatlanfejlesztőként több száz ingatlant hozott létre Budapesten területén, többek között irodaépületeket, lakóházakat és ipari ingatlanokat. 12 éve él Budapesten feleségével Dr. Dolinay Eszterrel és két kisgyermeket nevelnek, egy fiút és egy lányt. Érdeklődik a gazdaság és a banki szektor iránt, így az utóbbi időben faktorálással és befektetéssel is foglakozik. Szívesen támogat olyan szervezeteket, amelyek a környezetvédelemmel és az újrahasznosítással foglalkoznak.

 

Dr. Holovits Buda

Dr. Holovits Buda

2003-ban szerzett jogi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán, cum laude minősítéssel. 2004-től 2014- ig a Gergely és Társai Ügyvédi Iroda tagja, kezdetben ügyvédjelöltként, majd a sikeres szakvizsgát követően pedig, mint az 1. számú Aliroda vezető ügyvédje végzi ügyvédi tevékenységét. 2014-ben megalapítja a HOLOVITS ÜGYVÉDI IRODÁT, ahol munkatársaival együtt elsősorban az ingatlanfejlesztés-, adó és pénzügyi jog valamint a fizetésképtelenségi jog területén nyújtanak magas szintű szolgáltatást angol és német nyelven. Az ügyvédi tevékenység mellet számos sikeres üzleti vállalkozás tulajdonosa, társtulajdonosa.

Hivatásának gyakorlása mellett többszörös magyar bajnok vitorlázóként és a Bánfalvy Ágnes Színészképző Stúdió Alapítvány kuratóriumának tagjaként fontos szerepet tölt be életében a sport és a művészet.

Igazgatóság:

Elnök:

Polivodáné Dr. Dolinay Eszter

Polivodáné Dr. Dolinay Eszter

1998-ban szerzett jogi diplomát a József Attila Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán. Ezzel egyidejűleg Dániában részt vett egy, az Európai Unió jogával foglalkozó képzésen valamint Izraelben is folytatott tanulmányokat. 2000-ben, öt év külföldi szakmai tapasztalat- szerzés után tért vissza Magyarországra. Ekkor alapította meg férjével, Itay Polivodával közösen, első, ingatlan beruházással valamint üzletvezetési tanácsadással foglalkozó cégüket. Az eltelt évtizedben számos sikeres, elsősorban a befektetések, ingatlanberuházás és fejlesztés területén tevékenykedő cég társalapítója, tulajdonosa, szakmai vezetője lett. A magyar mellett héberül és angolul felsőfokon, németül középfokon beszél. Az üzleti életben való intenzív szerepvállalása mellett két gyermeke életútját is igazgatja. Alapítója és támogató tagja a Kérlek, Segíts…Alapítványnak. Aktív támogatója civil szervezeteknek és alapítványoknak.

 

 

Tagok:

Dr. Gergely Tamás

Dr. Gergely Tamás

1973–ban szerzett jogi diplomát az ELTE Állam és Jogtudományi Kar, majd ezt követően 1975–ben másoddiplomát szerzett az ELTE Bölcsészettudományi Kar szociológia szakán. A Gergely és Társai Ügyvédi Iroda (korábbi nevén a 66. sz. Jogtanácsosi Munkaközösség) alapítója, irodavezető ügyvédje. Több cikluson keresztül tagja volt a Budapesti Ügyvédi Kamara Elnökségének, tudományos pályafutása alatt számos szakmai lapban publikált. Az elmúlt évtizedekben széles körű tapasztalatokat szerzet az ingatlanjog, társasági jog területén, valamint rendszeresen lát el jogi képviseletet peres eljárásokban rendes és választott bíróság előtt. A magyar nyelv mellett tárgyalási szinten látja el a jogi képviseletet és nyújt jogi szolgáltatást német nyelven.

 

Dr. Holovits Buda

Dr. Holovits Buda

2003-ban szerzett jogi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán, cum laude minősítéssel. 2004 óta dolgozik a Gergely és Társai Ügyvédi Irodában, 2008. óta, mint partner ügyvéd vezeti a Gergely és Társai Ügyvédi Iroda 1. számú Alirodáját. Az elmúlt években széles körű tapasztalatokat szerzett az ingatlanfejlesztés-, adójog-, pénzügyi jog és követelés érvényesítés területén. 2008. óta tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának. A magyar nyelv mellett tárgyalási szinten látja el a jogi képviseletet és nyújt jogi szolgáltatást angol és német nyelven.Hivatásának gyakorlása mellet, többszörös magyar bajnok vitorlázóként kiemelkedő szerepet tölt be életében a sport.

 

Felügyelőbizottság:

Elnök:

Holl Kamill

Holl Kamill

1979-ben és 1986-ban egy-egy műszaki-üzemmérnök diplomát, 1989-ben vállalati komplex szervezés-vezetés „szakközgazdászi” oklevelet szerzett. Ezután a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán mérnök-üzemgazdász, mérlegképes könyvelő majd 1998–ban okleveles könyvvizsgáló képesítést szerez. 2002-től kamarai tag könyvvizsgáló és ténylegesen is végzi e tevékenységet. 2010-2011-ben az ELTE Jogi Továbbképző Karán jogi szakokleveles gazdasági szakember képzésen vesz részt. 1998. óta résztulajdonosa és ügyvezetője a Perfekt-Audit Kft-nek, amely társaságként a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagja és könyvvizsgálói tevékenységet folytat.

 

Tagok:

Virágh Rajmund

Virágh Rajmund

Üzletfejlesztési és üzletmegújítási stratéga, cégutódlás specialista, az Interim Menedzser Akadémia tulajdonos-ügyvezetője. Szakterülete és legfőbb érdeklődési köre a humán erőhöz, az emberhez kötődik, melynek gyökerei tanári végzetségéhez vezethetők vissza. Ez irányú kompetenciáit a gyakorlatban az értékesítés területén erősítette meg, üzleti tudását pedig MBA, marketing és jogi tanulmányokkal mélyítette el.

Stratégiai szemléletét, a komplex problémák átlátását és a több lépéssel előregondolkodás képességét kezdetben a pénzügyi szférában, majd az IT szektorban kamatoztatta, mégpedig élesben, front office terület szervezésén és vezetésén keresztül.

Egyike volt a hazai interim kultúra megteremtőinek, és mára cégét e terület vezető vállalkozásává fejlesztette. Az interim szolgáltatás gyakorlati művelése során komoly kihívással szembesült: attól, hogy valaki jó operatív vezető, még nem lesz automatikusan jó és sikeres interim menedzser. Emellett az is hamar világossá vált, hogy mekkora nehézséget okoz a legtöbb kezdő interim menedzser számára az iparágak és cégkultúrák közti váltás, valamint a multinacionális, nemzetközi, illetve magyar tulajdonú cégek közti nem elhanyagolható kulturális különbségek kezelése. A felismerést tett, az Interim Menedzser Akadémia megalapítása követte, amely elsőként tűzte ki zászlajára az interim menedzser képzés szervezett formában történő felvállalását. Az akadémia széleskörű szakmai elismertségéhez hozzájárult az is, hogy a képzés európai szemléletre épül föl, melyben a mai napig kulcsszerepet játszik a holland Jacques Reijniers professzorral, valamint a Nyenrode Business University-vel gyakorolt stratégiai együttműködés is. Ennek révén vált az Akadémia a régió egyedülálló interim képzési központjává.

 

Kristóf Györgyi

Kristóf Györgyi

Interim szakértő és vezetői stratégiai tanácsadó. A Pénzügyi és Számviteli Főiskolán külkereskedelmi szakirányon végzett, karrierjét ennek megfelelően a Chemolimpexnél kezdte, ahol hat évig dolgozott, gyermekkori álmát megvalósítva. Ám a külkereskedelmi korlátozások megszűnésével már fiatalon karrierválságba került. Az útkeresés során ráébredt: önmagának kell megfogalmaznia, mit szeretne csinálni. Keresve a magához leginkább illő iparágat és cégkultúrát, a pénzintézeti értékesítés területén talált testhezálló kihívásokat. Ekkoriban fedezte fel kiemelkedő értékesítési affinitását, képességeit, ám a konfliktussal is szembesült: ha feleség és anya, sőt még vezető is szeretne lenni egyszerre, célszerű váltania. A kilencvenes évek végétől informatikai szakember-toborzással foglalkozott a szoftverfejlesztő piac egyik szereplőjének HR-vezetőjeként. Itt kamatoztatta az értékesítési csapatépítésben szerzett tapasztalatait: hogy minden típusú emberrel szót ért és hogy könnyen átlátja az újdonságokat, az üzleti modellek működését. Később több funkcionális területet is irányított: back office vezetőként a HR mellett az adminisztráció és a gazdasági terület is hozzá került. Idővel egyértelmű lett számára: köztes állapotot kell találnia, a folyton úton lévő front office terület és a folyton irodában lévő back office terület között. A legnagyobb kihívás az volt, hogy megtalálja a szolgáltatást, amit értékesít: mert abban már biztos volt, hogy szolgáltatás-értékesítés lesz az irány.
2002-ben újra tudatos útkereső lett: elismert megoldásszállító interim menedzserré akart válni. Több projekt után világossá vált, hogy sem a tanácsadó, sem a tréner, sem a coach szerepet nem kívánja betölteni. A következő évben egy megkeresés során saját maga helyett egy másik interim szakembert adott el. Mérföldkő volt ez a karrierútján: ekkor lett biztos abban, hogy az ügyfél igényeinek pontos megértésére kell specializálódnia, majd a legmegfelelőbb szakembert leszállítania. Ezen a különleges területen hasznosult leginkább tudása: a komplex problémák átlátása és a szakemberigény azonosítási képessége. Az irány három funkcionális területet is átölelt: az értékesítést, az emberi erőforrás menedzsmentet és a pénzügy, a számvitel területét. Feltérképezte a magyar és a nemzetközi piacot, majd Magyarországon is meghonosította az interim menedzsment európai úttörőiként számon tartott hollandok által kidolgozott megoldásokat. Innen egyenes út vezetett oda, hogy a Hammel & Hochreiter, Magyarország legaktívabb interim menedzsment szolgáltató cégének arcaként egyszerre kamatoztatja karrierje során megszerzett és felfedezett szakmai kompetenciáit, valamint koordinációs, cégvezetési képességeit. A szervezetek működési problémáit tárja fel, és ideális interim menedzsereket talál a kirajzolódó feladatokra: így nyújt minden érintett számára értékteremtő megoldást.

 

Szakmai tanácsadó:

Dr. Török Béla

Dr. Török Béla

Dr. Török Béla jogász, bankár. 1979 óta dolgozik a bankszakmában, különböző hazai és külföldi tulajdonban lévő pénzügyi intézmények vezérigazgatói teendőit látta el, többek között CC Credit Rt. (BancoSantander), valamintBeneficial Rt. (HSBC). 1990-1993 között államtitkári rangban a Miniszterelnöki Hivatalban és a Pénzügyminisztériumban a külföldi befektetéseket koordinálta.

 

KERESSEN, HOGY SEGÍTHESSÜK!