HITELNYúJTáS

 

Az MNB Pénzügyi Stabilitási Tanácsa a H-EN-I-1335/2013. számú határozatával engedélyezte a Prisma Holding Zrt tevékenységi körének bővítését, a Pénzügyi Vállalkozás a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény (Hpt.) 3.§.(1) bekezdés b) pontjában meghatározott hitel és pénzkölcsön nyújtása pénzügyi szolgáltatási tevékenységet üzletági korlátozás nélkül végezze és tevékenységi körét ennek megfelelően módosítsa.

 

Társaságunk tevékenységei között szerepel a jelzálog-alapú hitelnyújtás, melynek keretében munkatársaik személyre szabottan, az egyedi igényeket és lehetőségeket maximálisan figyelembe véve, ajánlják ügyfeleink részére a hiteltermékeinket. Társaságunk célja, hogy olyan finanszírozási szempontból megfelelő ügyfeleknek biztosítson rugalmas pénzügyi megoldásokat, akik nem kívánják kivárni a hosszadalmas és bürokratikus banki ügyintézést, amelynek végén sem biztos a hitelkérelem pozitív elbírálása.

 

Céljaink között szerepel továbbá, hogy olyan, speciális konstrukciókhoz nyújtsunk hitelt, amelyekre a klasszikus banki hiteltermékek nem tudnak megfelelő megoldást biztosítani.

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

KERESSEN, HOGY SEGÍTHESSÜK!