CéGBEMUTATó

 

A Prisma Holding Zrt. a több mint 10 éves múlttal rendelkező, szegedi székhelyű Port-Faktor Zrt. jogutódjaként alakult meg 2012-ben. Az új tulajdonosok nagy gondot fordítottak arra, hogy az újjáalakuló társaságban, az igazgatóság valamint a menedzsment tagjaiként, a pénzügyi és gazdasági élet elismert szereplői tevékenykedjenek.

 

Társaságunk jelenleg elsősorban nem-kereskedelmi faktoringgal foglalkozik, vagyis a lejárt, fedezet nélküli vagy fedezettel biztosított követelések megvásárlásával.

A workout tevékenység mellett, folyó (kereskedelmi) faktoringgal illetve hitelnyújtással foglalkozik társaságunk, amellyel magánszemélyeket, valamint kis-és közévállalkozásokat tudunk támogatni.

 

Külön hangsúlyt fordítunk a környezettudatos gondolkodásra és viselkedésre, valamint üzleti filozófiánk kiemelten fontos eleme a társadalmi felelősségvállalás, karitatív tevékenység is, melyben cégünk, mint közösség illetve kollégáink egyénileg is szerepet vállalnak.

 

A Prisma Holding Zrt. egy olyan multikulturális közösségé kíván válni, amely a társadalom és környezet iránti felelősségvállalás által munkatársai, részvényesei és az egész közösség javára tevékenykedik.

 

Tevékenységeink:

Lejárt követelések érvényesítése

Válságmanagement

Hitelnyújtás

KERESSEN, HOGY SEGÍTHESSÜK!