ADATVéDELMI NYILATKOZAT

A Prisma Holding Zrt. honlapjának tartalma és struktúrája a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXXVI. törvény által védettek, a Prisma Holding Zrt. szellemi tulajdonát képzi.

 

Az oldalon megtalálható információk tájékoztató jellegűek. A honlapon az információk és adatok helyességéért, hibátlanságáért és teljességéért a Prisma Holding Zrt. nem vállal felelősséget. A Prisma Holding Zrt. kizárja mindennemű anyagi, vagy egyéb felelősségét a honlap használata során, vagy kapcsán keletkező esetleges károkért, következményekért.

 

Aki a honlapot használja vagy információt szolgáltat a Prisma Holding Zrt. részére, hozzájárul, – A személyes adatok védelemről szóló 1992.évi LXIII. törvény, és a banktitokról szóló 1996. évi CXII. törvényben foglaltak alapján -, hogy ezeket az információkat a faktoring finanszírozási ajánlat elkészítésekor, statisztikai célból felhasználhatja.

 

A Prisma Holding Zrt. a rendelkezésére bocsátott információkat, adatokat harmadik személy részére nem szolgáltatja ki. A Prisma Holding Zrt. adatkezelése során maradéktalanul betartja a személyes adatok védelméről szóló 1992.évi LXIII. Törvény előírásait.

KERESSEN, HOGY SEGÍTHESSÜK!